Modificările la Procedura de anulare a unor obligații bugetare administrate de ANOFM prin entitățile publice subordonate, conform OUG nr. 107/2024, publicate în Monitorul Oficial
Telex » Știri astăzi, 10:17
În Monitorul Oficial nr. 1185 din 28 noiembrie 2024 a fost publicat Ordinul nr. 1.227/2024 al președintelui ANOFM privind modificarea Procedurii de anulare a unor obligații bugetare, aprobată prin Ordinul președintelui ANOFM nr. 1.176/2024. Reamintim că Procedura se aplică obligațiilor bugetare administrate de ANOFM prin entitățile publice subordonate, cu personalitate juridică, respectiv agențiile județene pentru ocuparea forței de muncă/Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București (AJOFM/AMOFM) și centrele regionale de formare profesională a adulților (CRFPA), și stabilește modul de realizare a activității de anulare a unor obligații bugetare în conformitate cu prevederile OUG nr. 107/2024 pentru reglementarea unor măsuri fiscal-bugetare în domeniul gestionării creanțelor bugetare și a deficitului bugetar pentru bugetul general consolidat al României în anul 2024, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, cu modificările și completările ulterioare.
Modificările aduse prin noul act normativ au în vedere înlocuirea termenului „25 noiembrie 2024” cu termenul „19 decembrie 2024” în cuprinsul art. 2 alin. (1) lit. a) și c), art. 3 alin. (9) lit. b) și alin. (12), art. 4 alin. (1) și (6), precum și al anexei nr. 3 din Procedura de anulare a unor obligații bugetare, aprobată prin Ordinul președintelui Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă nr. 1.176/2024.
(Copyright foto: 123RF Stock Photo)
Începe restaurarea unei bijuterii istorico-arhitecturale, Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională