Oportunități de finanțare nerambursabilă pentru 42 planuri de afaceri din Regiunea de Dezvoltare Sud-Muntenia
Numărul 21, 5-11 iunie 2018 » Fonduri europene
Se pot obține până la 40.000 de euro pentru înființarea unei afaceri non-agricole în mediul urban
336 persoane care intenționează să înființeze o afacerere non-agricolă în mediul urban și își au reședința sau domiciliul în Regiunea de Dezvoltare Sud-Muntenia (care include județele Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova, Teleorman) vor fi selectate să participe la cursuri de formare antreprenorială și vor intra în cursă pentru obținerea unei finanțări de 40.000 euro (echivalentul a 178.340 lei, calculat la cursul euro utilizat la depunerea proiectului) prin programul START pentru afacerea ta! – Regiunea Sud-Muntenia.
În acest context, 42 de planuri de afaceri vor fi selecționate în vederea acordării finanțării nerambursabile.
Pentru a fi eligibili pentru înscrierea în proiect, cei interesați trebuie să aibă vârsta între 18 și 64 ani, domiciliul/reședința în regiunea Sud-Muntenia și să facă parte din următoarele categorii: șomeri, persoane inactive (care nu figurează cu venituri impozabile, casnic/ă, elev/ă, student/ă, pensionar/ă), angajați sau persoane care desfășoară o activitate independentă.
Pașii care trebuie urmați pentru înscrierea în proiect sunt:
- Accesarea link-ului www.ptir.ro și completarea documentelor anexate;
- Transmiterea dosarului de candidatură pe adresa de e-mail a biroului județean de care aparține persoana care aplică (datele de contact se găsesc aici).
- După verificarea documentelor de către expertul grupului-țintă și constatarea conformității acestora, dosarul de candidatură trebuie depus la adresa biroului județean de recrutare de care aparține cel care aplică.
Cei interesați pot obține mai multe informații de la Andreea Melinte – coordonator activitate informare, la numărul de telefon 0318.241.592 sau pe email, la adresa andreea.melinte@ptir.ro.
START pentru afacerea ta! - Regiunea Sud-Muntenia este un proiect implementat până la 2 ianuarie 2021 de Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, în parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia. Proiectul are o valoare totală de 11.150.504,77 lei și este finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național