PayU: Piața de fashion online din România va depăși valoarea de un miliard de dolari, la sfârșitul anului 2021
Numărul 16-17, 28 apr.-11 mai 2021 » Analize și sinteze
Piața de fashion online din România va depăși pragul de un miliard de dolari până la finalul anului 2021, arată estimările incluse într-un raport publicat, recent, de PayU, citat de Agerpres. Datele cuprinse în cercetarea de specialitate evidențiază faptul că veniturile de pe segmentul fashion vor înregistra o creștere anuală de 10%, în perioada 2021 - 2025, la un volum de piață de 1,6 miliarde de dolari, până la sfârșitul anului 2025.
La nivelul acestui an, raportul PayU relevă că bugetul pentru cumpărăturile online în aceeași categorie se va majora cu 75% și va trece, pentru prima dată, de un miliard de dolari.
Compania precizează că, în prezent, cumpărătorii români beneficiază de opțiuni special dezvoltate pentru o experiență de plată cât mai plăcută, două dintre acestea fiind: plata printr-un singur click, „Pay by click” – prin care clientul nu trebuie să mai introducă datele de card și poate efectua plata doar cu un singur click, respectiv „Instant Money Back” – prin intermediul căreia clientul primește banii în maximum 30 de minute de la momentul confirmării returului, un beneficiu unic în Europa.
Potrivit PayU, în România, tranzacțiile plătite cu opțiunea „Pay by click” au ajuns să reprezinte 38% din totalul plăților efectuate cu cardul, la sfârșitul anului 2020.
Raportul global al comerțului online „The Next Frontier: cele mai promițătoare piețe pentru liderii emergenți ai comerțului electronic în 2021 și nu numai” a fost realizat de PayU în 19 țări, de pe cinci continente, pentru patru sectoare de comerț electronic unde s-au înregistrat cele mai rapide creșteri: frumusețe și cosmetice, produse digitale, modă și galanterie și educație.
PayU este divizia fintech și plăți online a Prosus, un grup global din domeniul online și unul dintre cei mai mari investitori în tehnologie din lume.
(Copyright foto: 123RF Stock Photo)
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistic pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național
Toamna cinematografică, o adevărată... primăvară a creației artistice