POR 2014-2020: A fost aprobat Ghidul Solicitantului pentru centre comunitare integrate
Telex » Știri 5 decembrie 2019
Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) a publicat Ghidul Solicitantului - Condiţii specifice de accesare a fondurilor în cadrul apelului de proiecte „POR/8/8.1/B/1/7 regiuni” din cadrul Axei prioritare 8 – „Dezvoltarea infrastructurii de sănătate şi sociale”, pentru centre comunitare integrate. Documentul a fost aprobat prin ordinul ministrului lucrărilor publice, dezvoltării şi administraţiei şi conţine informaţiile specifice necesare în vederea lansării apelului de proiecte „POR/8/8.1/B/1/7 regiuni”, referitoare la specificitatea proiectelor, modalitatea de completare şi de depunere a cererii de finanţare, condiţii de eligibilitate, criterii de evaluare, o descriere a etapelor de verificare, evaluare, contractare a proiectelor. De asemenea, sunt incluse instrucţiuni de completare a Cererii de finanţare de către solicitanţi.
Depunerea cererilor de finanţare se face utilizând sistemul electronic - aplicaţia MySMIS, iar apelul de proiecte va fi lansat la 20 ianuarie 2020, ora 12,00, şi se va încheia pe 20 iulie 2020, ora 12,00, potrivit Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei (MLPDA).
„Între data publicării Ghidului specific pe site-ul www.inforegio.ro şi data lansării apelului, AM POR va realiza demersurile necesare pentru validarea apelului în MySMIS. Acest apel va fi de tip necompetitiv cu termen limită de depunere de 6 luni şi se adresează solicitanţilor de finanţare care se regăsesc pe Lista celor 139 de comunităţi cu tip de marginalizare peste medie şi severă (Anexa 14 la Ghidul specific), care constituie comunităţile supuse intervenţiilor de tip soft privind serviciile comunitare integrate”, se menţionează într-un comunicat al MLPDA.
(Copyright foto: 123RF Stock Photo)
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistic pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național
Toamna cinematografică, o adevărată... primăvară a creației artistice