Proiectul DigiLab, destinat perfecționării competențelor digitale pentru angajații din IMM-uri, ajunge în șase județe din regiunea Centru
Telex » Știri 10 februarie 2021
Proiectul DigiLab - Laboratorul Digital, destinat perfecţionării competenţelor digitale pentru angajaţii din întreprinderile mici şi mijlocii, a ajuns în şase judeţe din regiunea Centru, au anunţat reprezentanţii Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România, într-un comunicat citat de Agerpres. Noile judeţe în care proiectul finanţat prin Programul Operaţional Capital Uman (POCU) 2014-2020 a ajuns sunt: Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu.
Potrivit sursei citate, proiectul, implementat de Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, s-a adresat la început angajaţilor care îşi desfăşurau activitatea în sectoarele economice identificate conform Strategiei Naţionale pentru Competitivitate (SNC) şi Strategiei Naţionale de Cercetare, Dezvoltare şi Inovare (SNCDI) din regiunile Nord-Est, Sud-Est şi Sud-Muntenia.
Până la ora actuală, peste 200 de persoane au absolvit cursurile de formare, dezvoltate în colaborare cu Google Atelierul Digital.
Cursurile echipează angajaţii întreprinderilor mici şi mijlocii cu abilităţile necesare realizării campaniilor de marketing digital şi folosirii reţelelor sociale şi a YouTube pentru promovarea afacerii, oferă elementele de bază ale construcţiei paginii website a companiei şi subliniază importanţa protecţiei faţă de atacurile cibernetice, avându-se în vedere că interacţiunea digitală intensă vine şi cu problemele de asigurare a unei protecţii adecvate.
Cei înscrişi la aceste cursuri au la dispoziţie o aplicaţie mobilă care va constitui suportul procesului de formare şi va avea integrată partea practică a cursului (conţinut digital multimedia), se arată în comunicat.
(Copyright foto: 123RF Stock Photo)
Ziua Culturii Naționale, prilej de celebrare a celor mai de seamă valori din patrimoniul românilor de pretutindeni
Împreună, sub semnul emblematic al bradului și colindelor
Târgul „Gaudeamus”, ediția 2024, o reușită reîntâlnire a cărții cu cei care o prețuiesc
Casele au amintiri. O stradă-muzeu în apropierea kilometrului 0 al Capitalei
Începe restaurarea unei bijuterii istorico-arhitecturale, Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane