Seminar dedicat noutăților fiscale și ceremonia de depunere a jurământului, la Dolj
Numărul 45-46, 28 nov. - 11 dec. 2017 » Agenda CECCAR
Un seminar pe teme de fiscalitate a avut loc luni, 27 noiembrie a.c., la Dolj. Profesioniști contabili din județ și reprezentanți ai Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Craiova au participat la întrunirea organizată de filială.
Modificările recente ale Codului fiscal și Procedura de soluționare a cererilor de rambursare a taxei pe valoarea adăugată formulate de persoane impozabile neînregistrate și care nu sunt obligate să se înregistreze în scopuri de TVA în România s-au numărat printre subiectele dezbătute de Camelia Elisa Cioroianu, consilier, Serviciul Asistență contribuabili – AJFP Dolj, Aura Buricea, inspector superior – Administrația Regională pentru Contribuabili Mici și Mijlocii, și Georgeta Radu, consilier, Biroul Asistență contribuabili, cu experți contabili, contabili autorizați și stagiari ai filialei.
Cu prilejul întâlnirii profesionale a avut loc și ceremonia de depunere a jurământului de către absolvenții examenului de aptitudini – sesiunea noiembrie 2017.
În prezența președintelui Filialei CECCAR Dolj, conf. univ. dr. Cristian Drăgan, a directorului executiv, Florin Lascu, a membrilor Consiliului filialei și ai Comisiei de disciplină, și a invitaților, dintre care o amintim pe prof. univ. dr. Magdalena Mihai, prorector al Universității din Craiova, noii experți contabili au jurat să aplice corect legile țării și să respecte normele Corpului.
Ceremonia a continuat cu felicitări și urări de succes în activitate, adresate de președintele filialei, precum și ceilalți participanți la eveniment noilor membri ai Corpului.
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național