Societatea Națională a Sării a lansat aplicația mobilă „Salina Praid App”, care ghidează turiștii la 120 de metri în subteran
Numărul 13, 6-12 apr. 2022 » Roza vânturilor
La Salina Praid, Sucursală a Societății Naționale a Sării Salrom SA, a fost lansată o aplicație mobilă care facilitează accesul la informații pentru vizitatorii care aleg să petreacă timpul liber în acest spațiu. Potrivit unui comunicat al Salrom, turiștii care își instalează aplicația „Salina Praid App” înainte de a vizita salina pot afla toate informațiile de care au nevoie (acces, parcare, tarife, servicii), precum și informații cu privire la istoricul salinei, principalele atracții din interior, evenimentele ce au loc în salină, inclusiv informații cu privire la beneficiile terapiei cu aerosoli.
Aplicația oferă informații despre obiectivele turistice și experiențele disponibile în împrejurimi, iar utilizatorii pot afla în orice moment, cu ajutorul unei hărți interactive, ce este disponibil în proximitatea lor (unități de cazare, restaurante, servicii).
„Aplicatia este complet funcțională pe toată suprafața ce poate fi vizitată la Salina Praid, datorită unei conexiuni wireless de foarte bună calitate. Astfel, chiar și la 120 de metri în subteran turiștii pot folosi tehnologia pentru a avea parte de o experiență de vizitare modernă”, precizează Salrom.
Aplicația este disponibilă pentru toate cele cinci saline ale Societății Naționale a Sării SA cu destinație turistică și se adresează persoanelor aflate în căutarea unui mod inedit și sănătos de petrecere a timpului liber.
Salinele Societății Naționale a Sării SA – Salina Praid, Salina Târgu Ocna, Salina Slănic Prahova, Salina Cacica, Salina Ocnele Mari – pot fi considerate adevărate obiective turistice, în special datorită ineditului galeriilor de mină ce au rezultat în decursul timpului în urma extracției sării. Aceste «orașe din adâncuri» sunt caracterizate prin unicitate, reprezentând picătura de sănătate și relaxare în timpul vizitării.
(Copyright foto: 123RF Stock Photo)
Împreună, sub semnul emblematic al bradului și colindelor
Târgul „Gaudeamus”, ediția 2024, o reușită reîntâlnire a cărții cu cei care o prețuiesc
Casele au amintiri. O stradă-muzeu în apropierea kilometrului 0 al Capitalei
Începe restaurarea unei bijuterii istorico-arhitecturale, Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial