TAROM va introduce în șase luni un program de „sales on board”, similar companiilor low-cost
Telex » Știri 27 mai 2022
TAROM are în vedere o hibridizare, iar în șase luni va avea, similar companiilor low-cost, un program de sales on board, după ce a introdus sistemul de plată a bagajelor, a anunțat directorul general al companiei, Mihăiță Ursu, la Conferința Anuală și Adunarea Generală a Asociației Aeroporturilor din România, relatează Agerpres. „Deja avem în acest plan de restructurare o hibridizare. În aproximativ șase luni vom avea și noi, ca și companiile low-cost, un program de sales on board, adică pasagerul va avea ocazia să-și aleagă și să-și comande la bordul aeronavelor dacă dorește să servească ceva. Deja este activ sistemul de plată a bagajelor. Nu mai este gratuit, este opțional. Este o sursă de venituri adiacente pe care o estimăm că undeva în jur de 3 ani de zile ne va genera în jur de 12 milioane de euro venituri suplimentare. Sunt măsuri pe care începem să le aplicăm, să le adaptăm la provocările actuale ale pieței și eu zic că vor fi un adevărat succes pe termen scurt”, a menționat Mihăiță Ursu.
Potrivit acestuia, prin implementarea la bordul aeronavelor TAROM a acestui sistem de plată a bagajelor opțional, compania obține încasări „undeva între 25.000 și 50.000 euro pe zi”.
„Este un început. Nu este mult, dar este un început. Încă nu suntem puși la punct cu partenerii noștri care ne deservesc pe aeroporturile internaționale, dar sunt convins că până la sfârșitul acestui an vom pune la punct și cu ei, cu tot ce înseamnă aceste servicii auxiliare la bordul aeronavelor TAROM. Sunt convins că vom ține în continuare stindardul sus, că avioanele TAROM vor zbura peste tot în Europa și în lume, dacă va fi cazul, purtând ca însemne cele trei culori pe care le iubim cu toții; roșu, galben și albastru”, a menționat șeful companiei.
(Copyright foto: 123RF Stock Photo)
Ziua Culturii Naționale, prilej de celebrare a celor mai de seamă valori din patrimoniul românilor de pretutindeni
Împreună, sub semnul emblematic al bradului și colindelor
Târgul „Gaudeamus”, ediția 2024, o reușită reîntâlnire a cărții cu cei care o prețuiesc
Casele au amintiri. O stradă-muzeu în apropierea kilometrului 0 al Capitalei
Începe restaurarea unei bijuterii istorico-arhitecturale, Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane