Toate seminarele web organizate de ANAF în luna mai vor aborda modalitatea de completare și de depunere a Declarației unice
Numărul 16, 24-29 apr. 2024 » Direct de la sursă
Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) reamintește că, în anul 2024, termenul de depunere al Declarației unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice - Formular 212 este data de 27 mai, inclusiv. În acest context, specialiștii instituției vor organiza, în luna mai, seminare web care vizează informarea contribuabililor în legătură cu modul în care aceștia trebuie să procedeze la completarea și depunerea Declarației unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice.
Temele seminarelor web, datele de susținere a acestora, precum și link-urile de înscriere sunt publicate pe portalul ANAF. Pentru a putea participa la un seminar web este necesară înscrierea prin accesarea portalului ANAF - www.anaf.ro, secțiunea Asistență contribuabili, subsecțiunea Servicii oferite contribuabililor, rubrica Seminare Web. Din Lista seminarelor web se selectează tema de interes și se accesează din categoria Înscriere, câmpul Mă înscriu. Înscrierea se poate face și accesând următorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm.
ANAF precizează că la un seminar web pot participa simultan maximum 500 de persoane. „Înscrierile se pot efectua până la data și ora începerii seminarelor, în limita locurilor disponibile, astfel că recomandăm înscrierea din timp. Durata seminarelor este de două ore. În cadrul sesiunilor web, participanții pot adresa întrebări specialiștilor ANAF care vor răspunde în plen, în funcție de numărul și de complexitatea acestora”, menționează reprezentanții ANAF.
(Copyright foto: 123RF Stock Photo)
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistic pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național
Toamna cinematografică, o adevărată... primăvară a creației artistice