Trenul internațional "România" va circula zilnic între București și Istanbul/Halkali, Varna, Sofia și retur, din 14 iunie
Telex » Știri 3 aprilie 2024
Trenul internațional "România" va asigura zilnic, în perioada 14 iunie - 14 octombrie 2024, legătura directă între București și Istanbul/Halkali, Varna, Sofia și retur, biletele pentru aceste destinații fiind deja puse în vânzare, la tarife ce pornesc de la 31 de euro, informează CFR Călători, într-un comunicat citat de Agerpres. Astfel, călătorii care doresc să ajungă cu trenul la Varna vor plăti 31 de euro/segment pentru un bilet la clasa a 2-a, orarul de circulație fiind următorul: plecare din București Nord la ora 10:47 și sosire la Varna la 20:55; plecare din Varna la 7:45 și sosire în București Nord la ora 17:17.
Pentru destinația Sofia, biletul la clasa a doua costă 32 de euro/segment, cu plecare din București Nord la 10:47 și sosire la 20:21, iar retur plecare la ora 7:00 și sosire la 17:17.
Ca să ajungă la Istanbul/Halkali, pasagerul va trebui să plătească 56 de euro pentru un bilet la vagonul cușetă cu 4 locuri. Trenul internațional "România" va pleca spre această destinație la 10:47 din Gara de Nord și va ajunge la 6:34. La întoarcere, plecarea este programată la ora 20:00, cu sosire în București la 17:17.
"Reamintim pasagerilor că perioada de cumpărare cu anticipație a biletelor de tren pentru călătoriile în trafic internațional este de 90 de zile. Pot fi achiziționate din stațiile și agențiile de voiaj CFR Călători deschise traficului internațional, precum și online de pe bileteinternationale.cfrcalatori.ro cu ridicarea biletelor din gară sau cu livrare prin curier. Pentru călătoria în Bulgaria sau Turcia poate fi utilizată oferta Interrail în varianta continuă sau flexi, biletele putând fi achiziționate de la casele de bilete din stații și agenții cu vânzare în trafic internațional", spun reprezentanții companiei, în comunicat.
(Copyright foto: 123RF Stock Photo)
Împreună, sub semnul emblematic al bradului și colindelor
Târgul „Gaudeamus”, ediția 2024, o reușită reîntâlnire a cărții cu cei care o prețuiesc
Casele au amintiri. O stradă-muzeu în apropierea kilometrului 0 al Capitalei
Începe restaurarea unei bijuterii istorico-arhitecturale, Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial