Carne artificială, creată pe ISS; produse de acest tip ar putea fi comercializate în curând pe Terra
O tehnologie folosită pentru a se crea carne „artificială” – pornind de la celule, cu ajutorul unei imprimante 3D – pe Stația Spațială Internațională (ISS) poate sta la baza unor produse care să fie comercializate în curând în magazinele de pe Terra, potrivit standardmedia.co.ke, informează ...
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național
Toamna cinematografică, o adevărată... primăvară a creației artistice
Noaptea Albă a Filmului Românesc a revenit la București, Cluj-Napoca și Timișoara
Festivalul și concursul „George Enescu”, ediția 2024 – încununare a șase decenii de performanțe muzicale