Vrei să devii antreprenor? Proiectul START-UP ACCES ÎN ECONOMIE SOCIALĂ îți oferă șansa!
Numărul 27-28, 14-27 iulie 2020 » Direct de la sursă
Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România derulează, în parteneriat cu RD Global Project Consulting și AVISSO CONSULTING SERVICES SRL, proiectul START-UP ACCES ÎN ECONOMIE SOCIALĂ, POCU/449/4/16/128185. Proiectul, cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, urmărește dezvoltarea unui pachet complex de măsuri ce facilitează creșterea accesului unui număr de 105 persoane din regiunile de dezvoltare Sud-Muntenia (Argeș, Ialomița, Prahova, Dâmbovița, Călărași și Giurgiu), Centru (Brașov), Sud-Est (Buzău) și Nord-Est (Iași, Suceava, Neamț, Botoșani, Vaslui, Bacău) la servicii de formare antreprenorială specifică, activități de sprijin și consiliere în domeniul antreprenoriatului, în vederea asigurării premiselor înființării, consolidării și dezvoltării într-o manieră sustenabilă a 21 de întreprinderi sociale. Dacă vrei să devii antreprenor, vrei să ai un business care să ajute comunitatea să se dezvolte, care să acorde prioritate individului înaintea profitului, ai șansa de a te înscrie în proiectul mai sus amintit.
Întreprinderile sociale sunt înființate și funcționează în conformitate cu Legea nr. 219/2015 privind economia socială și Hotărârea nr. 585/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. 219/2015 privind economia socială.
Detalii despre proiect și modalitatea de înscriere puteți afla de pe site-ul www.economie-sociala.ceccar.ro. Tot acolo vei găsi și Metodologiei de identificare și selecție a grupului țintă.
Orice întrebări ai avea ni le poți adresa prin e-mail, la adresa economie-sociala@ceccar.ro.
(Copyright foto: 123RF Stock Photo)
Ziua Culturii Naționale, prilej de celebrare a celor mai de seamă valori din patrimoniul românilor de pretutindeni
Împreună, sub semnul emblematic al bradului și colindelor
Târgul „Gaudeamus”, ediția 2024, o reușită reîntâlnire a cărții cu cei care o prețuiesc
Casele au amintiri. O stradă-muzeu în apropierea kilometrului 0 al Capitalei
Începe restaurarea unei bijuterii istorico-arhitecturale, Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane